HELENI BEEBIBLOGI | Tehnika on ideaalne abivahend ka

Lõpuks ometi on minu ja Carmeni jaoks saabunud äge aeg! Saan tänavust jaanipäeva võrrelda eelmise aastaga, kui ma kurvalt haiglas passisin. Kartsin, et ilus ilm ei kordu enam ühelgi jaanipäeval. Aga näed, seekord vedas ka ilmaga!

HELENI BEEBIBLOGI - elu.ohtuleht.ee

õhtuleht heleni beebiblogi

Eelmine suvi, kui Carmen sündis, oli hea ilm nagu tänavugi. Tohutult palav oli. Mina nimetan seda palavust mõnusaks soojuseks, sest ma ise olen päris suur külmavares. Tavaliselt mässin ma end paksu teki sisse ja panen villased sokid jalga. Isegi eelmise suve kuumaga sünnituslaual olles tundusid jalad nagu jääkuubikud ja vajasid villaseid sokke.

HELENI BEEBIBLOGI - elu.ohtuleht.ee

õhtuleht heleni beebiblogi

HELENI BEEBIBLOGI | Kui mõni paks keskealine mees tänaval „Kalvi-Kalle” hüüab, tekitab see tunde, et mulle hõõrutakse pidevalt minu elu suurt viga nina alla ()

HELENI BEEBIBLOGI - elu.ohtuleht.ee

õhtuleht heleni beebiblogi

Kui emad kellelegi hädaldavad, kui raske elu on väikese beebiga, ei suuda inimesed tavaliselt ette kujutada, kuidas beebiga üldse saab raske olla. Pigem arvatakse, et …

HELENI BEEBIBLOGI | Carmen ripub aina mu seelikusabas

HELENI BEEBIBLOGI | Oskan nüüd Carmeni nutu järgi täpselt öelda, mis tal viga või mida tal vaja on ()

koolikud | Õhtuleht

õhtuleht heleni beebiblogi

Kuna eelnevad kaks postitust olid kõrgete nõudmistega beebidest, siis pean tunnistama, et tegelikult hakkab mul kõige raskem etapp elus läbi saama. Varem polnud ma tõesti teadlik, mis sellises erakorralises olukorras ette võtta, aga nüüd tean ja saan järgmiste lastega targem olla. Aga aastase lapse kasvatamine pole teps mitte nii keeruline.

HELENI BEEBIBLOGI - elu.ohtuleht.ee

Kui alustasin eelnevates postitustes oma partneri-saagaga, siis seekordne blogipostitus pühendub ilusale armastusloole – kuidas ma kohtasin oma lapse isa. Tegelik armastuslugu temaga on hoopis mitmetahulisem. Levitatakse muidugi ekslikku arvamust, et kohtusin lapse isaga esimest korda ühe väljamõeldud saate, mida irooniliselt tõsielusarjaks nimetatakse, võtetel.

Helen Kõpp - Posts | Facebook

õhtuleht heleni beebiblogi

Sain nädala alguses kätte uue juhiloa, kus on lisaks B-kategooriale märgitud, et mul on nüüd ka A-kategooria juhtimisõigus. Kes üldse teadis, et vahepeal mootorrattalube tegin? Arvatavasti mitte paljud, kuna rääkisin sellest vähe, aga tänane postitus ongi A-kategooria omandamise kogemusest.

Heleni beebiblogi | Õhtuleht

15.6k Followers, 515 Following, 535 Posts - See Instagram photos and videos from Helen Kõpp (@helenkopp)

HELENI BEEBIBLOGI | Carmen kisas ja röökis beebina nii

Mul oli Carmeni lasteaias infotund - järgmisel kuul läheb ta juba lasteaeda. Kui ma lasteaia poole kõndisin, tundsin uut põnevat tunnet elus - ma olengi lapsevanem! Ja lapsevanemaks olemine tähendab, et ma olengi täiskasvanu!

HELENI BEEBIBLOGI - elu.ohtuleht.ee

õhtuleht heleni beebiblogi

Praegu elan nii, et keegi ripub vahetpidamata mul seelikusabas, näpib mu asju ja keerab elamist segamini. Eile oli keegi mu arvutisse läinud ning tegumiriba ning …

HELENI BEEBIBLOGI | Carmeni vähene päevane uni on

HELENI BEEBIBLOGI | Kas eestlased peavadki välja surema, sest mõnedel meestel puudub pereloomise instinkt? | Õhtuleht Carmeniga on nüüd päris lahe käia erinevates kohtades, äiteks loomaaias. Ta veel täitsa kõike ei hooma, ning vahepeal magab, mis annabki mulle võimaluse puhata ja …